2022. 12. 12., Hétfő, 22:42

A veszprémiek kedvességből ötösre vizsgáztak, a videó meg nagyon cuki - Nálunk forgatott egy amerikai youtuber - VIDEÓ

A Stéges Balázs és Kitti tök jó fejek, még mindig a Tizen1-ben van a legjobb kávé, a Fricskás étel meg „finomigazából”- ahogy Willie fogalmazott.

Nagyon kedves videót tett közzé az amerikai származású Willie. Előre szólunk, mi könnyes szemekkel néztük, ahogy a külföldi srác járkál városunkban és beszélget az emberekkel - teszi mindezt ráadásul magyarul, hiszen felesége is magyar. Willie bárkibe botlott az kedvesen válaszolt kérdéseire: kiderítette azt is, hogy miért Veszprém a királynék városa, de a Stéges Balázsék még egy kávéra is meghívták a Tizen1-be. Bejárta a város: volt az Óváros piacon, az Adventi vásárban, a Színházkertben, a várban, végezetül pedig a természetesen Fricskával zárta a túrát, ahol, ahogy ő fogalmazott, a Jókai bableves „finomigazából”- ez egy új szó, a videóból kiderül, hogy miért tetszik ez nekünk annyira. 

Szóval gyere velem Veszprémbe, és tanuld meg, miért hívják mégis a királynék városának. És köszönöm mindazoknak a Veszprémi Embereknek, akikkel találkoztam, hogy nagyon szívesen láttak benneteket a szép magyar városotokban, közvetlenül a Balaton partján. Visszajövök, ha melegebb lesz az idő, és együtt gyönyörködhetünk a szökőkutaknál - írja Willie. 

Veszprém most biztosan ötösre vizsgázott kedvességből és vendéglátásból.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: