2022. 12. 12., Hétfő, 06:05

Újabb Fejér-B.Á.L. győzelem a bajnokságban

Nagyon fontos két pontot húztak be Konkoly Csaba tanítványai.

Hétvégén, a K&H Férfi Kézilabda Liga 12. fordulójában, a Fejér-B.Á.L. Veszprém a Budai Farkasok csapatát fogadta. Nagyon fontos mérkőzés volt ez, ugyanis a tabella utolsó helyén álló együttest fogadta a Veszprém, akik egy hellyel megelőzve a Farkasokat, az utolsó előtti helyen álltak. Bár az elmúlt hónapokban nem termett túl sok babér a Fejér-B.Á.L. Veszprémnek, a hét közepi Európa-liga győzelemmel újra magabiztosságot nyerhettek  a fiúk.

Veszprémi góllal kezdődött a mérkőzés, majd a 4. percben már 4:1 volt az állás a hazaiak javára, Strannig János három góllal is beköszönt az első percekben. A Farkasok nem adták magukat, tartani tudták a Veszprém iramát, negyedóra után 11:9 volt az eredmény. A félidőben 18:16-os veszprémi előnnyel mehettek pihenni a csapatok. A második félidőben is érkeztek rendre a Strannig bombák, de betalált Éles, Gál és Szmetán is. A mérkőzés utolsó perceiben már egyértelműen látni lehetett, hogy ez az összecsapás meglesz. 10 másodperccel a vége előtt természetesen Strannig még betalált, aki így 14 gólig jutott a mérkőzésen. Végeredmény Fejér-B.Á.L. Veszprém - Budai Farkasok 36:31.

Kedden idegenbeli Európa-liga mérkőzésüket játssza majd a Fejér-B.Á.L. a Tatran Presov ellen. Majd az őszi szezon utolsó bajnoki mérkőzését december 17-én 18 órától szintén hazai pályán játszák, amikor is a Csurgót fogadják a Március 15. Sportcsarnokban.

Szép volt fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: