2023. 02. 10., Péntek, 10:57

A szezon végén távozik Ilic Zorán a Veszprémtől

A HSV Hamburgban folytatja a pályafutását.

Figyelembe véve, hogy Ilic Zorán fejlődése és előrelépése mit kíván meg, a klub és a játékos is egyöntetűleg arra a döntésre jutott, hogy a több játékidő és a nagyobb terhelés reményében másik együtteshez igazol a szezon végén – írja a klub a közleményében.

Közös megegyezéssel az a döntés született, hogy nem hosszabbítjuk meg a szerződésünket Zoránnal, de bízunk benne, hogy kiváló fejlődési lehetőség lesz ez számára és a későbbiekben az új tapasztalatokkal felvértezve visszatér majd hozzánk.

Zorán két éves szerződést kötött a HSV Hamburg csapatával, akik jelenleg a 8. helyen állnak a Bundesligában, komoly terveket szőve a jövőre nézve. A magyar válogatott játékos 2021 júliusában került a Telekom Veszprémhez az utánpótlásból, a BFKA Veszprém NBI/B-s csapatából. Eddig 64 mérkőzésen lépett pályára a Telekom színeiben és összesen 120 gólt szerzett.

A Veszprémben eltöltött idő alatt egyszer nyert Magyar Kupát, kétszer pedig SEHA-Ligát, míg a Bajnokok Ligája négyes döntőjében egyszer szerepelt. 2023 nyaráig még sok mérkőzés vár a csapatra, így 21 éves jobbátlövőre is, akire Yahia Omar sérülése miatt egyre nagyobb szerep hárul. A klub bízik benne, hogy szép emlékekkel és újabb trófeákkal sikerül búcsúznia Zoránnak a Telekom Veszprémtől.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: