2023. 02. 22., Szerda, 15:17

Csatlakozz a 82nullanulla csapatához és irány Strasbourg - European Youth Event 2023

Ahogy 2021-ben, úgy idén is elnyerte a lehetőséget a 82nullanulla szerkesztősége, hogy tíz fős csapatával részt vegyen az Európai Parlamentben a European Youth Event 2023-on Franciaországban, Strasbourgban. Csapatunk úgy döntött megnyitja a lehetőséget az érdeklődők előtt, így további 5 veszprémi fiatal jelentkezését várjuk, hogy csatlakozzanak hozzánk június 9-10 között Franciaországba. A projekt az Európai Unió támogatásával valósul meg.

 

2021-ben a 82nullanulla csapata az Európai Unió támogatásával részt vehetett a Strasbourgban megrendezésre kerülő European Youth Event-en, ami egy fiataloknak szóló kétnapos esemény. Akkor csapatunk csupa pozitív tapasztalatt tért haza, amiről akkor be is számoltunk. Így nem volt kérdés, hogy idén is ott szeretnénk lenni a programon, és nagy örömünkre pályázatunkat ismét elfogadták. Csapatunkban még vannak szabad helyek, így ha szeretnétek velünk tarthattok 2023. június 8-11. között Strasbourgba, a European Youth Event-re.

Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek a kalandnak, új, különleges embereket ismerhettem meg, és olyan helyre juthattam el, ahova sosem gondoltam volna, hogy valaha lesz lehetőségem. Felemelő volt látni, mennyi fiatal van, akiket egy közös, jobb jövő mozgat, és mennyi kiaknázatlan lehetőség, amibe van beleszólásunk -mesélte Eszter a  Lovassy korábbi tanulója, majd a Pécsi Tudományegyetem fogorvos hallgatója a 2021-es EYE után.

A korábbi élményeink beszámolóját egyébként ITT érhetitek el. 

De mi is az az EYE?

A European Youth Event egy 16 és 30 év közötti fiataloknak szóló esemény, ahol megoszthatják egymással ötleteiket, illetve segíthetnek formálni az Európai Unió jövőjét. A kétnapos program hibrid formában kerül megrendezésre, Strasbourgban az Európai Parlamentben és online is lesznek különböző események. A program során a résztvevők különböző fiatalokat is érintő témákban tudnak gondolatokat megosztani, beszélgetéseket hallgatni és nemzetközi szervezettekkel együttműködni. Az EYE után az ötletek, vélemények továbbításra kerülnek a parlamenti képviselők felé. 


Kinek a jelentkezését várjuk?

Olyan 16 és 30 év közötti fiatalokat várunk a csapatba, akiket érdekel az Európai Unió jövője, a fiatalokat érintő globális problémák és szívesen eltöltenének néhány napot szerkesztőségünkkel Strasbourgban. Angol tudás szükséges.

Mikor?

2023. június 9-10. (Csapatunk június 8-án utazik Strasbourgba és június 11-én utazik haza.) 

Hogy tudsz jelentkezni a csapatba?

Jelentkezeni ennek a google űrlapnak a kitöltésével ITT tudtok. 
 

Bármilyen kérdés esetén, keressetek minket bátran! A jelentkezéseteket március 1-ig várjuk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: