2023. 02. 23., Csütörtök, 12:26

Hirtelen fékezés - Lefejelte a korlátot egy 20 hónapos kisfiú az egyik veszprémi helyijáraton

A buszsofőrnek hirtelen kellett fékeznie egy gyalogos miatt - derült ki az anya bejegyzéséből. 

Feldagadt a feje és vérzett a szája annak a húsz hónapos kisfiúnak, aki édesanyjával utazott az egyik veszprémi helyi járaton csütörtökön délelőtt - számolt be a Deltahírek.

Az anya a reggel 7 órási járattal vitte a gyermekét bölcsődébe, amikor a Pápai út közelében lévő gyalogátkelőhelyre egy nő lelépett, emiatt a buszsofőr hirtelen fékezett.

Ennek eredményeképp a kisfiú beütötte a fejét, felrepedt a szája, egy másik utas pedig elesett.

Szegényke!

Frissítés: A V-busz közleményt adott ki a történtekről:

Csütörtökön reggel a 3-as számú helyijárat a Pápai u. 25. megállóhely után a Tizenháromváros tér felé kanyarodott. Az itt található gyalogátkelőhelyen egy gyalogos a lassan, lépésben haladó busz holtteréből lépett le az úttestre, a járművezető így fékezni kényszerült.
A jármű belső kamerafelvételei azt mutatták, hogy autóbuszvezetőnk a megállást követően többször belenézett a tükörbe, és hangosan megkérdezte, hogy „elesett valaki”?, majd lelassít, és újra rákérdez, „elesett valaki?”. Várt egy kicsit, majd mintegy magának, megjegyezte: “Úgy látszik senki.” Az utasok közül senki nem jelezte az autóbuszvezetőnek, hogy sérülés történt volna, a veszélyjelzőt sem nyomták meg.
Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: