2023. 03. 28., Kedd, 10:33

Egy lépésre a legjobb nyolc közé jutásért

Csütörtökön jön a Szeged elleni BL visszavágó.

Óriási győzelem! 36-23-ra nyert Veszprém a Szeged otthonában

A múlt heti bravúros, Szeged elleni BL győzelem után jött egy hétvégi hidegzuhany, amikor is a Telekom Veszprém idegenben csak döntetlent tudott játszani a NEKA ellen. Az akadémisták nagyszerű játékkal tudtak pontot szerezni a Veszprém ellen, de ennél többet talán nem is érdemes szentelni erre a bakira, ugyanis jön a héten a BL nyolcaddöntőjének visszavágója.

Csütörtök este hazai pályán fogadja a Telekom Veszprém az OTP Bank-Pick Szeged csapatát. Talán nem túlzás azt mondani, hogy féllábbal már a legjobb nyolc között a csapat, hiszen múlt héten fenomenális játékkal, 13 góllal győzték le a Tisza-parti alakulatot. Mikita Vailupau, az Építők szélsője kiemelte, hogy tisztában vannak azzal, hogy hiába a nagy előny, kőkemény mérkőzés vár rájuk.

Csak az első félidejét nyertük meg az összecsapásnak. Meg kell tartanunk az előnyünket és természetesen nyerni akarunk. Szeretnénk élvezni a meccset, de tisztában vagyunk vele, hogy kemény lesz. Szerintem nagyon motiváltan és teljes erőbedobással fognak Veszprémbe érkezni. Számunkra egy kicsit nehéz lesz, hiszen a vártnál könnyebben nyertünk Szegeden, szóval nyugodtnak és koncentráltnak kell maradnunk az egész mérkőzésen.

Csütörtökön este 18:45-kor kezdődik majd a mérkőzés, amire egyébként állójegyeket is elkezdett árulni a klub, hogy minél többen bíztassák a helyszínen a csapatot. Ha a Telekom Veszprém továbbjut, akkor a lengyel Kielce ellen kell megmérkőzniük a Final4-ba jutásért!

Szerintetek mi lesz a végeredmény? Várjuk kommentben a tippeket!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: