2023. 04. 01., Szombat, 19:12

Újra Veszprém-Veszprém összecsapást rendeztek az Arénában

Ezúttal a Telekom Veszprém volt a pályaválasztó.

A K&H Férfi Kézilabda Liga 20. fordulójában városunk két csapata, a Telekom Veszprém és a Fejér-B.Á.L. Veszprém csapott össze egymással az Arénában. A magyar rekordbajnoknak nem volt túl sok ideje pihenni a csütörtök esti, Szeged elleni BL találkozót követően, de a múlt hétvégi balatonboglári botlás után az is biztos volt, hogy mindent meg fognak tenni azért, hogy a két pontot maguknál tartsák. Azonban a „kis Veszprémnek” is nagy jelentőséggel bírt ez a mérkőzés, ugyanis a hét közepén menesztette a klub Konkoly Csaba vezetőedzőt, így most álltak fel először úgy, hogy Danyi Gábor és Éles József irányította a csapatot.

A mérkőzés két Fejér-B.Á.L. góllal kezdődött, Gál Dominik és Hári Levente találtak be. Azonban nem kellett sokat várni, a Telekom Veszprém kiegyenlített, majd Strlek lövésével a vezetést is átvették (4:3). Az elején még tartani tudta magát Éles csapata, de az Építők hamar átvették az irányítást, és elkezdtek meglépni az ellenfelüktől. Bő negyedóra játékot követően Ligetvári Patrik góljával már 20:9-re vezetett a Telekom Veszprém. A félidőben 15 gólos előnnyel mehettek pihenni Ilicék (26:11).

A második játékrészben folytatták Laugeék a rohanós kézilabdát, és könyörtelenül kihasználtak minden lehetőséget. A Danyi-Éles páros is megpróbált mindent, de nem igen volt ellenszer a Telekom játékára. 10 perc után már 35:17-re vezetett az Építők. A 47. percben a pályaválasztók már a 40. góljukat szerezték meg (40:20). A Fejér-B.Á.L. Veszprém szépen küzdött, de nem igazán volt ellenszer a Telekomra, kiütközött a két csapat közötti különbség. Végeredmény Telekom Veszprém – Fejér-B.Á.L. Veszprém 49:30.

A Telekom Veszprémre sűrű időszak vár, jövő hétvégén jön a Magyar Kupa négyesdöntője, de addig még a klub utánpótlás csapata lejátssza a SEHA Liga negyeddöntőjének első párharcát! A Fejér-B.Á.L. Veszprém továbbra is a kiesés elől menekül! Reméljük, az edző váltás képes valamennyit lökni a csapaton!

Még sok Veszprém-Veszprém mérkőzést akarunk látni!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: