2023. 04. 28., Péntek, 14:34

Ételt mentettünk a veszprémi Spárban - Berobbant a Munch

Ha még neked sem sikerült a LIDL-ben zöldség-gyümölcs kosarat találnod, itt a Munch.

Ételmentés, ételpazarlás elleni küzdelem a fenntarthatóság és környezetvédelem jegyében, ezzel a pár szóval lehet összefoglalni annak a négy fiatal srácnak az ötletét, amely mára az egész országban ismertté vált, mi is többször írtunk róluk.

A Munchok olyan ételcsomagok, amiket az 40-60%-os kedvezménnyel vehetsz meg. Miközben Te spórolsz, a vendéglátóhelyek, boltok is csökkentik a veszteségüket, így mindenki jól jár!

A 2020-ban induló kezdeményezéshez applikációt fejlesztettek, megjárták a Cápák között műsort is, Budapesten debütáltak, majd eljutottak rengeteg vidéki városba, és végre Veszprémben is több partner csatlakozott.

Városunkban ugyanis partnerként szerződött velük a SPAR, mely egyelőre a belvárosi és a Stop Shop-ban lévő boltjaiban kínál pár napja 1000 forintos munchokat,  a meglepetés csomagok  az applikáció alapján zöldség-gyümölcs vagy hűtött árút rejtenek. 

Hogy ne csak a hirdetésből tájékozódjunk, ma el is hoztunk gyorsan két darab zöldség-gyümölcs csomagot, melyekért összesen 2000 forintot fizettünk, és ezt a bőséges, hibátlan zöldség-gyümölcs csomagot kaptuk: 

A srácok országosan már 320 000+ megmentett ételnél tartanak, a honlap alapján a SPAR mellett a Veszprémben több üzlettel rendelkező Lipóti pékség is partnerük lett, így reméljük ott is hamarosan megjelennek a kedvezményes csomagok, na meg várjuk a veszprémi éttermek, kávézók és más boltok csatlakozását is.

Muncholásra fel, tegyünk az ételpazarlás ellen!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: