2023. 05. 16., Kedd, 08:20

Csütörtökön jön a sorsdöntő BL visszavágó

Kőkemény mérkőzés vár május 18-án, idegenben a Telekom Veszprémre.

Múlt héten egy igazi parázs hangulatú mérkőzést láthattak, akik élőben, vagy a TV előtt ülve nézték a Telekom Veszprém – Kielce Bajnokok Ligája negyeddöntő első mérkőzését. A döntetlennel zárult mérkőzés visszavágójára most csütörtökön kerül sor Lengyelországban. A képlet egyszerűnek tűnik, győzni kell és megvan a továbbjutás a négyesdöntőbe. De egy biztos, a Kielce nem fogja könnyen adni magát, hiszen nekik is ott lebeg a szemük előtt a kölni hétvége, ráadásul a lengyelek ezúttal hazai pályán, a saját közönségük előtt játszhatnak, ami igencsak nekik kedvez.

Manuel Strlek a Telekom Veszprém balszélsője elmondta, hogy szerinte apró, kicsi részletek fognak dönteni a mérkőzésen, ami minden bizonnyal a lefújás pillanatáig egy ki-ki mérkőzés lesz.

Jelenleg egy kicsivel több esélye van bejutni a Kielcének a négyesdöntőbe, hiszen döntetlent játszottunk itthon. Azonban szerintem ez nem jelent semmit se. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni, hogy nyerjünk és tisztában vagyunk azzal is, hogy jobban kel kézilabdáznunk, mint az első mérkőzésen. Nagyon nehéz Kielcében játszani, hiszen hazai közönség előtt még erősebbek. Hiszünk magunkban és tudjuk, hogy meglesznek a lehetőségeink, amiket ki kell használnunk. Hasonló összecsapásra számítok, mint Veszprémben volt. Az utolsó másodpercig izgalmas lesz és apró részletek fognak dönteni.

A horvát szélső kifejtette azt is, hogy reméli, sikerül átlépniük az akadályokon és csütörtökön egy jobb mérkőzést fognak játszani. Nyilatkozatát azzal zárta, hogy ha Európa legjobb csapatai ellen kézilabdázol, akkor a játék minden elemében jobbnak kell lenned. A mérkőzés csütörtök este 18:45-kor kezdődik, és szokás szerint a Sport1 csatornáján követhetjük élőben.

Ti mire számítotok, sikerül bejutni a kölni négyesdöntőbe?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: