2023. 09. 07., Csütörtök, 06:45

Most már tényleg minden megvan a BL győzelemhez?

Felérhet a csúcsra idén a Veszprém? Elég felkészült-e az Ilic-Gulyás páros ehhez a kerethez? Mellénk áll a szerencse tavasszal?

Ezek mind-mind olyan kérdések, amikhez minimum haladó szintű jós képességekkel kellene rendelkeznünk, hogy megválaszoljuk. Mégis minden Veszprém szurkoló felteszi ezeket magának a szezon kezdetén, mi lesz jövő tavasszal. A keret átalakult, világklasszis játékosok érkeztek, akik minden top szintű csapatban megállnák a helyüket. Ha felépülnek a balszélsőink, akkor kimondhatjuk, hogy a széleken megvagyunk, van négy magabiztos szélsőnk, akik ha lehetőséget kapnak, meghálálják. 

Belső posztokon is egészen rendben vagyunk, és a beállósokra sem lehet panasz. Kapuban persze kérdéses, hogy Corralesen túl lesz-e aki képes lesz bravúrokat hozni a tétmeccseken. A legnagyobb kérdés valószínűleg a kispadon lesz. Az Ilic-Gulyás duónak egyszerre kell az újonnan érkezőket a lehető legmélyebb szinten beépíteni a csapatba, új figurákat kitalálni és megfelelő szinten elosztani a játékidőket. 
 

Egy csoportba kerültünk a címvédő Magdeburggal, a brutál erős Barcelonaval, valamint a Celjével, a Montpellierrel, a GOG-val, valamint a Portoval. Nem lesz könnyű, de a realitást nézve a második hely elérése a Barca mögött megcélozható. Viszont a másik csoportot nézve a folytatás talán még nehezebb lesz.

De ha elkerülünk egy sérüléshullámot, ha kijön egy jó sorsolás, ha jönnek a klasszis teljesítmények, akkor mindent elérhetünk, még azt is, amire évtizedek óta vágyunk.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: