2023. 10. 10., Kedd, 09:45

Szerdán újra hangos lesz a Veszprém Aréna

Hazai pályán fogadja a Veszprém a Porto csapatát.

Szerdán este, a Bajnokok Ligája negyedik fordulójában a Telekom Veszprém a Porto csapatával küzd meg. A bakonyi alakulat hazai pályán fogadja a portugál együttest, akik jelenleg a negyedik helyen állnak a csoportban a Veszprém mögött. Momir Ilic tanítványai az első két fordulóban nem veszítettek pontot, először a címvédő Magdeburgot győzték le idegenben, majd a francia Montpellier csapata ellen is elhozták a két pontot. A harmadik fordulóban azonban megszakadt a győzelmi sorozat, a dán GOG szinte átgázolt a Telekom Veszprémen. Hugo Descat, a Veszprém szélsője szerint a dánok elleni vereség egy totális hiba volt, de most már a következő feladatra koncentrálnak.

Azt gondolom, hogy jól edzettünk mostanában, a GOG az egy olyan totális hiba volt, amiből mindenki kivette a részét. Szerintem, sokszor jól is jön egy ilyen szituáció, amikor hibázol, amikor mindenki hibázik, talán segíthet is abban, hogy felébredj, hogy átzökkenj. Azóta játszottunk két mérkőzést is, szerintem jó teljesítményt nyújtottunk és így ezzel a lendülettel edzünk a Portóra; szerdára készek leszünk!

A portugál sztárcsapat szintén két győzelemmel és egy vereséggel áll jelenleg. A Wisla Plockot és a Celjét legyőzték, azonban Montpellier csapatától két góllal kikaptak. A B csoportban jelenleg két csapat áll veretlenül, a Barcelona és a GOG, azonban ez most változni fog, ugyanis a két alakulat csütörtökön találkozik egymással.

Szerintetek győzni tudunk a Porto ellen?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: