2023. 10. 20., Péntek, 09:00

„A védekezésünk volt a kulcsa a győzelemnek”

Újabb két pontot húzott be a Telekom Veszprém a Bajnokok Ligájában.

Csütörtök este ismét hazai pályán játszott Bajnokok Ligája mérkőzést a Telekom Veszprém. Az ötödik fordulóban a lengyel Wisla Plock volt az ellenfél. A Veszprém már a mérkőzés legelejétől magához ragadta a vezetést és irányította a találkozót. Ezúttal Biosca kezdett a hazai kapuban, aki ismét bemutatott több bravúros védést. Az első félidő hajrája leginkább a kapusokról és a hibákról szólt, így a különbség nem változott a két csapat között. Végül 5 gólos előnnyel ment az Építők (14:9).

A második játékrészben a Veszprém tovább növelte az előnyét. A védekezés nagyon összeállt, ami látszódott a kapott gólok számából is. A mérkőzés hajrájára fordulva a közönség Mahét követelte a pályára, aki a beállását követően gólt is szerzett, amivel már nyolcgólosra növeltük az előnyünket és a meccs lényegi részét eldöntöttük. A mérkőzést magabiztosan nyerte 28:21-re a Telekom Veszprém, ezzel megszerezve a negyedik győzelmét. A Veszprém legeredményesebb játékosa, Gasper Marguc a védekezést emelte ki, szerinte ez volt a kulcsa a győzelemnek.

A védekezésünk volt a kulcsa a mai mérkőzésnek, amit nagyon magasszinten űztünk. 60 percen keresztül uraltuk ezt a találkozót. Igaz voltak hullámvölgyeink, de néhány rossz perc után mindig meg tudtunk újulni. Erre a védekezésre azt gondolom tudunk építeni a jövőben. Szombaton a magyar bajnokságban folytatjuk, jövő héten pedig Barcelonába utazunk.

Nektek hogy tetszett a meccs?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: