2023. 11. 03., Péntek, 08:55

„Fontos, hogy jó hangulat legyen csapaton belül” – Chema Rodriguez a lengyelek elleni mérkőzés kapcsán

Szombaton Szegeden, vasárnap Békéscsabán játszik a válogatott.

Hétvégén mind a két nap pályára lép a magyar férfi kézilabda válogatott. Szombaton és vasárnap is Lengyelország ellen játszanak majd felkészülési mérkőzést a fiúk, hiszen már nincs sok vissza a jövő januári férfi kézilabda-Európa-bajnokságig, aminek Németország ad majd otthont. A mostani mérkőzéseket illetően Chema Rodriguez, a válogatott szövetségi kapitánya elmondta, hogy a legfőbb cél, hogy összerázódjanak a játékosok, és kicsit felelevenítsék azokat a közös taktikai elemeket, amiket korábban már együtt összeraktak.

Nincs túl sok időnk, hiszen egy hetet vagyunk együtt. De igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk a rendelkezésre álló időből, hogy kellően felkészültek legyünk a januári EB-re. Emellett természetesen az is célunk, hogy a közös munka a korábban megszokott, jó hangulatban folyjon.

- nyilatkozta a Chema. A spanyol mester azt is hozzátette, hogy számára kiemelten fontos, hogy jó hangulat legyen a csapaton belül is, mert úgy gondolja, hogy ha a pályán kívül rendben van minden, akkor az pozitív hatással lesz a csapat játékára is.

A holnapi mérkőzés 16:30-kor kezdődik a Pick Arénában, míg a vasárnapi találkozóra 16:00-tól kerül sor Békéscsabán. Gyerünk fiúk!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: