2023. 11. 16., Csütörtök, 08:33

Napi jó fej - Civilek vágták rendbe a cserebere pontot

Van, aki puffogás helyett, inkább rendbe szedte a Cholnokyn található csere pontot. Példaértékű!

Cirka 3,5 óra egyszemélyes pakolás és szortírozás, 15 kedves ember, akiket arra jártukban megkértem, hogy vigyenek el 1-1 zacskó/doboz ruhát a lerakó pontokhoz/papírt, műanyagot és üveget a szelektív kukákhoz és pár zacskó szemetet oda, ahova való - írja az egyik rend tündér.

Nem sokkal ezelőtt látott napvilágot egy fotó, amiből kiderült, hogy bizony rendesen fel volt forgatva a hely. Szerencsére gyorsan jött a civilek válasza, hiszen végül többen összefogva vágták rendbe a cserebere pontot. 

Mindenki szívesen segített és kivétel nélkül mindenki örül annak, hogy van egy ilyen hely, ahova hozhat dolgokat és találhat kincseket.
Valaki mesélte, hogy komlpett gyerekágyat vittek haza kislányuknak még szeptemberben. Egy diáklány egy hátizsáknyi könyvvel távozott, más az előtte 30 perccel érkezett lámpabúráknak és VHS kazettáknak örült - írja

Senkit ne gyötörjön a kétség afelől, ha a cserepontunk úgy fog kinézni, mint egy szemétlerakó, akkor előbb utóbb búcsút vehetünk tőle. 

Fontos szempont, hogy mindig legyen rend a Swop-boxban és a környezetében, mert így tudjuk sokáig használni ezt remek lehetőséget - szól a felhívás.

Szóval lehetőleg vigyázzunk a rendre, ha elviszel valamit, ne kapd szét a helyet, ha pedig viszel valamit, akkor olyat vigyél, amit te is szívesen használnál, hiszen az a cél, hogy más is tudja majd használni. A használhatatlan eszközöknek a helye a szemétben van! 

A rosszabb állapotú bútorokhoz, berendezési tárgyakhoz kérjük, továbbra is rendelj díjmentes lomtalanítást, ill. azokat Te magad is bármikor leadhatod a hulladékudvarban - szól a fehívás.

A lomtalanításról bővebb infókért KATT IDE.

Jófejségből pedig ötös!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: