2023. 12. 18., Hétfő, 08:20

A nagy bejelentésektől a hétvége sem volt mentes

Újabb szerződéshosszabbításokat jelentett be a Telekom Veszprém, de ezúttal egy távozóról is lehetett olvasni.

Folytatta a Telekom Veszprém a nagy bejelentéseit a játékosok szerződésével kapcsolatban a hétvégén is. Ahogy arról már beszámoltunk, a sort Bjarki Már Elíssonnal kezdték, aki 2026-ig írt alá a magyar rekordbajnoknál. Pénteken Gasper Marguc maradását jelentették be, a szlovén jobbszélső 2014 óta erősíti a Veszprémet, és Elíssonhoz hasonlóan, ő is biztosan marad még két évet. Yehia ElDeraa is sorra került, az egyiptomi játékos 2 évvel meghosszabbította szerződését klubbal, tehát ő is a 2026-os mezőnyt bővíti.

Vasárnapra azonban már kevésbé jó hírrel szolgált a Telekom Veszprém vezetősége, ugyanis Kentin Mahé távozását jelentették be. 6 szezon után távozik Veszprémből Mahé, a francia irányító 2022 végén 1+1 éves szerződést kötött a Telekom Veszprémmel, melynek +1 éves opcióját az egyesület nem hívja le, így a játékos 2024 júniusában elhagyja az Építőket.

Kentin 2018-ban érkezett a Flensburg együttesétől, eleddig két magyar bajnoki címet nyert, három alkalommal magyar kupát, háromszor pedig SEHA-Ligát a Veszprém kötelékében. A Bajnokok Ligája négyes döntőjében három ízben is járt a Veszprémmel, ebből egyszer BL-döntőt is játszhatott. Mint írja a klub, ebben az idényben 17 mérkőzésen 46-szor volt eredményes. Veszprémi időszaka alatt pedig 616-szor, 205 mérkőzésen.

Mit szóltok a bejelentésekhez?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: