2021. 02. 02., Kedd, 10:13

A Magyar Kupában és a Liga Kupában is továbbjutott a VKKFT

Sikeresen továbbjutott a Magyar Kupában és a Liga Kupában is a Veszprémi Kézilabda KFT csapata.

Kemény, mérkőzésekkel teli napokon van túl a Veszprémi KKFT fiatal együttese, miután rövid idő alatt lejátszott 3 mérkőzést a Liga Kupa A csoportjában és pályára lépett a Magyar Kupában. Külön érdekesség, hogy múlt héten szombaton egy napon játszottak le két mérkőzést is a Tatai AC ellen a két sorozatban.

Egy nap alatt kétszer játszik a VKKFT a Tatai AC ellen

Egy nap alatt kétszer játszik a VKKFT a Tatai AC ellen

Ilyet sem mindennap lát az ember, ma kétszer is szembe néz egymással a Veszprémi KKFT és a Tatai AC alakulata.

LIga kupa

A Férfi Liga Kupa A jelű csoportjában Tombor Csaba tanítványai hibátlanul hozták le az összes meccsüket, utolsó mérkőzésükön 4 góllal, 28:32-re győzték le a tataiakat idegenben. Ez pedig azt jelenti, hogy hatból hat mérkőzést megnyerve, 12 pontot gyűjtve a csoport élén végeztek és maguk mögé utasították a Balaton-felvidéki Kézilabda Akadémia Veszprémet, a győri AGROFEED ETO-SZESE csapatát, valamint a Tatai AC egyesületét.

Magyar kupa

Múlt héten szombaton nem csak Liga Kupa mérkőzést, hanem Magyar Kupa mérkőzést is játszott az NB1-ben újonc veszprémi alakulat, szintén a Tatai AC ellen. A délelőtt 11 órakor kezdődő mérkőzésen szintén 4 góllal győzedelmeskedtek (Tatai AC – VKKFT 21:25). Ezzel pedig továbbjutottak a Tippmix Magyar Kupa IV. fordulójába, ahol idegenben lépnek majd pályára február 24-én a Budai Farkasok ellen.

A nagyszerű januári menetelést követően folytatódnak a küzdelmek az magyar bajnokság első osztályában is, ahol először február 6-án fognak pályára lépni a fiatal veszprémiek a Budakalász otthonában.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: