2021. 02. 12., péntek, 17:41

Annyira hideg van, hogy még a bevásárlókocsik is megfagytak az Intersparnál

Kivételesen lehet, hogy nem árt ha van kéznél egy kis WD-40 a bevásárlásnál is.

Nem lepődünk meg nagyon, ha a nagy mínuszokban olykor befagynak a zárak vagy a kézifékek, de most már akkor sem ha a bevásárlókocsik mondják be az unalmast. Olvasónktól kapott képek alapján páran viszont biztosan nagyot néztek, akik ma az Intersparba indultak nagybevásárlást tartani. A hideg nem kímélte az áruházi kocsikat sem, a vásárlókat meg rendesen felpaprikázta a helyzet, pláne, hogy a bevásárlás magában is egy külön tortúra.

 

 

Hiába próbálták a vásárlók kivenni a bevásárlókocsikat, az érmét behelyezve sem sikerült azokat magukkal vinniük, de azért voltak olyanok, akik ebbe nem nyugodtak bele és csak tovább tetőzték a problémát és különféle ötletekkel álltak elő. Mindenféle műanyag segítségével próbálták meg használatba helyezni a kocsikat de volt olyan is, aki kettő darab ötforintos érmével próbálkozott, hátha a százassal van a baj. Nem azzal volt.

 

 

Na így lett aztán tényleg reménytelen a helyzet, mivel több kocsinál is bevetették ezeket a praktikákat, ezért némely sort már az autósok is kerülgethették. Emellett a kocsik tele voltak szeméttel is, ami már tényleg csak hab a tortán, szóval bőven volt okuk a vásárlóknak zsörtölődni. Egyébként a hidegeknek még közel sincs vége, az előrejelzések alapján nem árt berendezkednünk tartósan a további hideg napokra és vele együtt felkészülni a lehetséges nehézségekre is.

 

 

Minden bevásárolni indulónak, sok sikert kívánunk a fagyos idegbajhoz!

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!