2021. 06. 10., csütörtök, 20:25

Elkezdődött a Veszprém-Felsőörs bicikliút építése

Régi álmuk válhat valóra a helyi bringa-fanoknak: elkezdték építeni a betonozott biciklis utat Veszprém és Felsőörs között, mely egészen Alsóörsön keresztül csatlakozik be a balatoni bringakörbe.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Veszprém-Felsőörs közötti bicikliút kivitelezés alatt áll, viszont az önkormányzat közlése és ígérete szerint akkor még csak a területek kisajátítása zajlott, de a beruházás nyáron megvalósulhat.

Megkérdeztük, mikor lesz kész a Veszprém-Felsőörs bicikliút

Megkérdeztük, mikor lesz kész a Veszprém-Felsőörs bicikliút

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Veszprém körül lévő biciklis utak többé-kevésbé meg lettek lőve, de szerencsére egy alternatív úton már elérhető Szentkirályszabadja-Balatonalmádi bicikliút is. Viszont mi a helyzet a Veszprém-Felsőörs-Alsóörs fejlesztéssel? Ezzel a kérdéssel fordultunk a...

Aki mostanság a bicikliút fele járt, vagy autóval elhajtott Felsőörs irányába, láthatta, hogy elkezdték kialakítani a bicikliút nyomvonalát, több helyen már a murvás alap is kész van.

 

A pontos befejezést még nem tudjuk, hiszen a beruházásnak már korábban meg kellett volna történnie, ám a sajtóbeszámoló szerint külföldön tartózkodó tulajdonosok miatt elhúzódott a terület kisajátítása.

 

Ti már várjátok az új bringautat?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!