2021. 07. 27., kedd, 10:14

Az ételpazarlásnak annyi, Veszprémbe is megérkezett a Munch

Már letölthető az alkalmazás.

Az ételpazarlás ellen küzdő Munchot magyar fiatalok dolgozták ki, célja pedig, hogy minél kevesebb étel végezze a kukában. Az appon keresztül éttermek, pékségek, boltok és szállodák kedvezményesen értékesítik az aznap el nem adott, de jó minőségű ételeiket, melyet egy ételcsomagként lehet megvásárolni. A kezdeményezés pedig már Veszprémben is elérhető.

 

A munch.hu segítségével bárki tehet az ételpazarlás ellen, itt olyan jó minőségű meglepetés csomagokra lehet tipikusan féláron lecsapni, amelyeket másnap már nem tudnának a boltok értékesíteni.

Már Veszprémbe is érkezik a Munch, az Ételmentő kezdeményezés

Már Veszprémbe is érkezik a Munch, az Ételmentő kezdeményezés

A fiatalok által tervezett applikáció az ételpazarlás ellen küzd, segítségével olyan jó minőségű és kedvezményes árú ételekhez juthatunk, amelyeket az éttermek aznap nem tudtak eladni.

Hogyan működik?

Egyszerű mint az egyszeregy, legalábbis semmivel sem bonyolultabb mint pizzát rendelni. Első lépésként töltsd le a Munch.hu appot vagy látogass el weboldalukra, aztán már mehet is a szemezgetés az ajánlatok között, válasszátok ki a nektek szimpatikus csomagot és fizesd ki. Ezután pedig már nincs más hátra mint felkapni a csomagot a megadott időpontban.

 

Letöltötted már?

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon:
Hírfüggő vagy?
Ez a te oldalad!