2023. 09. 13., Szerda, 08:50

Holnap a BL címvédő otthonában lép pályára a Veszprém

Nehezebb kezdést nem igen tudtunk volna elképzelni.

Csütörtökön a Bajnokok Ligája küzdelmeket is megkezdi a Telekom Veszprém, az első fordulóban pedig máris a címvédő SC Magdeburg csapatához látogatnak el. A Veszprém eddig mind a három bajnoki mérkőzését magabiztosan hozta, de a BL egy egészen más szint, itt sokkal pörgősebben kell játszani és nem férnek bele a pontatlanságok és a hibák.

A Bl-győztessel csapunk össze, talán nem is kétséges, hogy mennyire jó csapatról beszélünk, a jelenlegi legjobbról. Sokan sokfélét gondolnak róluk, de ahogy tavaly megnyerték a Bl-t az igazán lenyűgöző volt. És bár elérték a céljukat, most is éhesek és erősek, főleg otthon.

Ezt Nedim Remili, a Veszprém francia klasszisa nyilatkozta a mérkőzést megelőzően. A jobbátlövő hozzátette, első mérkőzésnek talán nem ez a legjobb, amit kívánna az ember, de nagyon elszántan és tele ambícióval mennek oda, szeretnének harcolni és nyerni, bebizonyítani maguknak és mindenkinek, hogy idén versenyben vannak a BL-trófeáért.

Most már tényleg minden megvan a BL győzelemhez?

Most már tényleg minden megvan a BL győzelemhez?

Felérhet a csúcsra idén a Veszprém? Elég felkészült-e az Ilic-Gulyás páros ehhez a kerethez? Mellénk áll a szerencse tavasszal?

A mérkőzést élőben követhetjük majd a Sport1 csatornán, este 20:45-től.

Tetszett a cikk? Ne maradj le rólunk! Kövess minket Facebook oldalunkon: